TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dagens arbetsinsats

Började med frukost för att sedan ansluta ett tag till SUB9 Vätternträning, blev lite sen hemifrån så hann inte till samlingen. Tog en annan väg för att möta upp, hann faktiskt nästan till det att gruppen lämnade samlingen – de hann bara rulla hundratalet meter innan jag mötte dem.

Hängde sedan med lite längre än tänkt till en början, vid Almunge var inte klockan så mycket än så hängde med mot Edsbro. Strax efter Knutby så var en punka framme på ett tubdäck. Eftersom jag hade lite annat att pyssla med idag så tackade jag för mig och fortsatte själv mot Edsbro medan övriga gruppen stannade för att fixa med punka och sedan köra vidare.

Körde därmed solo till Edsbro, Rimbo, Gottröra, Lunda, Arlanda och sedan hem till Märsta. Kallt väder gjorde solokörning ganska tröttsam till slut och även en del motvind hjälpte till att få trötta ben.

Arbetsinsatsen slutade på strax över 13 mil på 4 timmar, varav 7,5 mil vara solokörning. Passet finns här: http://tpks.ws/xDiO

Dagens runda blev även test av servicen på cykeln här om dagen: Ny styrlinda, rengjord styrlager, nya klingor fram, ny kassett, ny kedja, nya däck och generellt putsning 🙂

Efter lite mat och en varm dusch var det dags för dagens andra arbetsinsats och hjälpa till att markera upp banan för SMACK-rundan som körs på lördag. Ett par timmar med det och nu är man lite små trött, skönt att ha det gjort i tid i alla fall 🙂

Om det saknas krita längs med banan så återfinns den på mina skor istället 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.