TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-rundan 2015

Vilket cykelväder det blev till idag och SMACK-rundan 2015, sol och knappt någon vind. Jag hade ju lite tankar om att ta det väldigt lugnt på dagens runda. Cykla i lugnt tempo, stanna i depå och kolla hur allt gick. Nu blev inte riktigt så…

Det hela gick ju relativt lugnt till i alla fall, det var många från SUB9 gruppen som var på plats och vi passade på att köra gemensamt. Lite svårt till en början att få gruppen samlad då vi startade med många andra.

Väldigt lättcyklat idag då det knappt blåste något, gjorde nog sitt i att farten blev helt okej och det behövdes ingen jätteansträngning att glida med. Även om det bitvis gick undan. Sen vart det ju lite ryckigt och små stökigt ibland, vissa vägar är ju rätt små och inte lika lätta att hitta flytet på. Några ställen också där det även dragits upp en del lera från åkrar samt där det var sämre asfalt och en hel del grus.

Sammantaget flöt väl resan i klungan rätt bra och vi hade bitvis en svans efter oss. Huvudsaken var att det var disciplinerat i klungan och inga incidenter.

För egen del kändes benen pigga idag och orken var bra. Passade på att prova lite energitillskott under rundan som förberedelse inför VR. Det enda var väl att jag förmodligen drack lite för lite under loppet men inget jag led av idag, dock under VR som är längre blir det ju viktigt att se till att påfyllning av energi och vätska sker kontinuerligt.

Hela passet hittas här: http://tpks.ws/hppC

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.