TKH

Bloggen om min träning

Träning

18-mil: Dagen i bilder

Det skulle bli en lång runda idag, hur långt var inte bestämt rulla 5 till 6 timmar var vas som lovades. Rulltiden slutade på 5 timmar och 12 minuter i rörelse och lite drygt 18 mil. Små kyligt väder idag och blåste en del, några droppar regn också. Det var många som dök upp vid klubbträningen idag med start från Cykelhuset, 0cyklade dit i vanlig ordning.

Jag hade redan från början som sagt bestämt mig att köra med tävlingsgruppen. En tänkbar rutt var som sagt annonserad och en rulltid på 5 till 6 timmar. Annars väldigt enkelt – det är ingen social runda, fokus på träningen, snabb fika någonstans, rullsnitt blir vad det blir & hänger man inte med får man klara sig själv.

Trots detta blev det många som valde att hänga med, måste vart en närmare 15 som startade. Några valde att vika av och ta egna vägar efter ett tag, andra droppade av, några hade mer bråttom hemåt och vek av tidigare. Tillslut efter drygt 16 mil körning när vi närmade oss Märsta igen återstod jag och en till samt näste man 100-200 meter bakom oss. Hårt och länge precis som det var sagt från början 😉 Totalt landade rundan för min del på lite drygt 18 mil.

Ett mycket bra träningspass 🙂

 
Fyllde flaskorna & tog med lite energitillskott i bakfickan imorse

 
Många som kom till klubbträningen 🙂
 
 
En fika efter 12,5 mil (okej jag åt en ost-/skinkfralla också)
 
 
Benen vaknade till liv under en förning (~7 min lång, efter första nedförsbacken) efter 16,7 mil
 
 
Blev visst ett KOM också, men kan ju inte ta åt mig hela äran låg nog på rulle hela vägen.
 
 
Hela rundan
 
 
Massa vägdamm men benen levererade bra idag 🙂
 
 
Funderar att göra som Oskar resten av dagen 🙂

 
Lite godis är man väl värd…

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.