TKH

Bloggen om min träning

Träning

Utbildning om moln (Azure)

Tillbaka hemma igen efter ett par dagars utbildning på Wokefield Park strax utanför London. Ett par fullspäckade dagar från morgon till kväll med information om tjänster som levereras och som finns tillgängliga i molnet – Microsoft Azure. Azure Architect Workshop där bland annat AzureCat teamet berättade om sina erfarenheter med lösningar i molnet.

Detta har även betytt 4 dagars total vila från träning så idag är det väl dags att spinna igång kroppen igen på något sätt. Regnar ute så lutar väl att det blir någon träning inomhus. Dock får det nog bli en ganska lugn upptrappning, blev en lång dag igår eftersom planet hem var sent. Hemma mitt i natten vid 2 tiden.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.