TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett försök att slå personbästa på 800m

En solig kväll men riktigt blåsig sådan. Dock kändes det som om jag behövde ta ut mig och rulla lite efter helgens dåliga disciplin med utomhusträning men kroppen ville inte riktigt vara med under helgen. Efter testpasset som jag körd i lördags slumrade jag till lite, så trött var jag 😉 I söndags vaknade jag i tid, åt frukost i lugn och ro, la mig på soffan för att fundera vad man skulle göra… Två timmar senare och jag hade inte kommit på något men kände väl att det var dags att stiga upp ur slumrandet. Bestämde mig dock på eftermiddagen att köra ett trainerpass med intervaller då det regnade ute, trots måttlig effekt på 3 minuters intervallerna fick jag ge mig efter 3 stycken och sänka effekten rejält på resterande 4. Jaja, så kan det vara ibland.

Hur som helst var jag ute och rullade i kvällssolen idag ett par i lugnt tempo, förutom en 800 meters intervall uppför en backe – där blåste jag ut lungorna rejält. Ett försök att slå mitt egna personbästa men missade det med 4 sekunder. Kanske inte helt konstigt med tanke på att det var riktigt kraftig kantvind och inte bara backen… Dock en bra intervall med 486 watt i snitt under 1 min 31 sek som det tog att klättra uppför backen och de 800 meter som strava segmentet är.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.