TKH

Bloggen om min träning

Träning

200 blåsiga kilometer: Sista långpasset innan VR

Tidig start imorse då det skulle köras lång, minst 18 mil. Ett sista långpass med klubbens sub9-gäng innan det är dags att trampa de 30 milen nästa lördag. En blåsig dag med några droppar regn och någon enstaka solglimt annars dominerade som sagt blåsten och molnen.

Den kraftiga blåsten resulterade i lite ojämn körning där det ibland gick fort och ibland tog det lite för mycket stopp i klungan.

Personligen så hade jag en bra dag – benen & kroppen kändes bra. Påfyllning av energi/vätska fungerade bra. Kanske att man skulle druckit lite mer, kände väl kanske mot slutet att man va lite törstig.

Efter 18 mil i sadeln passade jag på att köra en spurt uppför en backe, samma 800 meter som i måndags. Blev inget personbästa denna gång heller men slog tiden ifrån måndags med en sekund, lite snabbare i början av backen idag men stumnade lite mot slutet i stället.

Vid Märsta så skildes vi åt igen och alla begav sig hemåt. Skarvade på ett par kilometer för att komma upp i 200km på rundan.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.