TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-serien: Markim linje

Smack-serien ikväll i och med Markim linje i mycket bra väder, sol & värme & inte alt för mycket blåst. Hade ju tänkt ta det ganska lugnt i och med att det är dags för Vätternrundan på lördag, ett sista pass för att rulla benen lite.

Väl på plats så blev det två startgrupper – snabbåkarna och vi som åker någon minut saktare 😉 Startade med andra ord i grupp två, som var betydligt mindre än den första gruppen. Ganska snart så växte ju hornen i pannan och man var med upp i täten och hjälpte till att hålla farten.

Blev en hel del jobb uppe i täten, en hel del långa förningar där jag pressade på lite. Så vart ju lite hårdare än tänkt men en bra genomkörare 🙂

Var dock inte helt kompis med cykeln idag, körde ju med gamla racern. Försökte ju justera växlarna igår en del men blev inte helt rätt, hoppade en hel del på kassetten… Samt inte helt van med sittställningen så det kändes lite i rygg och kurvtagningen kändes annorlunda mot min vanliga racer.

Nu är det vila som gäller och ladda inför lördagens 300 km.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.