TKH

Bloggen om min träning

Träning

12:08 – Nu startar jag varvet runt vättern

Ja nu har det blivit dags att starta varvet runt Vättern och trampa de 300 km runt sjön. Målsättningen är att göra det under 9 timmar. Formen känns bra och tillräckligt med mil finns det också i benen, runt 400 mil utomhus har det blivit under detta år hittills. På det kan läggas till 40 timmar på trainer och drygt 30 timmar i simhallen.

Dock är ju 30 mil en lång sträcka, längsta träningspassen har varit på 20 mil i år och ett par pass på 17-18 mil. Så träningen finns där i alla fall 🙂 Om vi lyckas med målet att trampa runt sjön under 9 timmar visar sig, runt 21 beräknas vi gå i mål i Motala.

Startnr 27161 går att följa via http://search2.vatternrundan.se/.

 

 
Energin som ska ta mig runt sjön

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.