TKH

Bloggen om min träning

Träning

Snabbdistans med service från Redbull

Dagen började med en lugn uppvärmning för min del, stack iväg hemifrån vid 8.20 imorse och cyklade 15km i lugnt tempo till Cykelhuset i Väsby där dagens lite snabbare runda skulle starta.

Mötes av ett blandat gäng väl på plats, inte bara SMACKare idag som ville cykla 🙂 Första etappen gick från Väsby till Almunge. Bra flyt i den belgiska kedjan, många vana cyklister och hyggligt jämn starka – blir så mycket lättare att få flyt när alla vet vad som gäller. De dryga 4 milen som sträckan mäter tuffades på med en snittfart på 40,3 km/h utan att man behövde anstränga sig speciellt mycket. Bra väderförutsättningar också om än lite kallt i början men solen tittade fram lite ibland och blåste knappt något.

Liten paus i Almunge innan vi vände tillbaka en liten bit för att sedan vika av mot Rimbo och vid Gottröra så vek vi av mot Lunda. Strax efter Gottröra fick vi langning av Redbull längs med vägen. En Redbull bil stannade till och delade ut Redbull till dem som ville ha, trevligt. Även om det vart lite tvära inbromsningar i klungan för att stanna till där.

En liten grupp hade fått en lucka då de inte stannade till, så efter att de som stannade för Redbull kom ifatt var det dags att dra igång jakten efter utbrytarna 😉 Det var nog dagens tuffaste parti 😉 2 minuter på 360 watt och en fem minuters period på 315 watt. Efter att dragit igång jakten och pressat på ett tag längst fram så blev jag omkörd i en uppförbacke, fick bita i lite för att inte tappa det hjulet 🙂
Blev ett kul parti fram till Lunda Livs med intensiv körning och en liten slut spurt.

Efter Lunda Livs tackade jag för mig och tog en annan väg hem än övriga, körde via Arlanda – Halmsjön och Odensala och fick till slut ihop 115 km bra distansträning med bra fart.

Lånad bild från Jacob – Service från Redbull

Lånad bild från Tobias – Jo jag var där också 😉

Lånad bild från Jacob – Dagens gäng

Dagens tuffaste parti att jaga ikapp och sedan fortsätta i snabbt tempo till Lunda Livs

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.