TKH

Bloggen om min träning

Träning

Det här var inte lätt…

Upp tidigt imorse, hoppa in i bilen och åkte iväg till simhallen. Länge sedan jag var och simmade sist, har ju vart en del annat på sistone med fokus på träning för Vätternrundan och så en del aktiviteter med jobbet innan semestrarna. Tiden har helt enkelt inte räckt till.

Imorse tog jag mig tid dock, det blev 1500 meter bröstsim innan frukost. Fick väl till hyfsat flyt i simningen ganska snabbt, däremot var inte tempot snabbt. Dock inte meningen heller utan det var ju mer att komma igång igen och vänja kroppen åter vid simningen.

Hem därefter för att äta frukost och ta tag i dagens jobb, skriva feedback till kollegor samt plugga inför certifiering – Architecting Microsoft Azure Solutions.

Idag så dök även ett paket upp med en vårdräkt – en TYR Hurricane C3. Har även kompletterat den med neopren handskar, strumpor och mössa så nu kanske även jag som inte simmat utomhus på bra länge kommer hålla mig flytande & plaskande i nån sjö 😉

Det var ju dock inte det lättaste att få på sig dräkten – följde ju med tyghandskar & påsar för fötterna som man ska använda när man tar på sig den för att inte rispa sönder ytan. Inte helt lätt att dra upp dragkedjan bak själv, tight vid axelpartiet men gick i alla fall. Lite övning så blir det nog enklare också, förhoppningsvis. Väl på så satt dräkten bra i alla fall, svårt dock att avgöra på torra land och med inget att jämföra. Får väl se när man törs ta första passet utomhus 🙂

Något annat som hände idag är att det blev ett spontat pass på rullskidorna på kvällen, solen sken så lika bra att passa på att vara ute lite. Det var ju inte igår heller som de rullade senast. Nu återstår att se hur kroppen känner sig imorgon, triceps känns av lite efter passet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.