TKH

Bloggen om min träning

Träning

Efter regn kommer sol: Dagens intervaller

Torsdag betyder intervallträning med klubben. Började med uppehåll men med tunga moln på himlen. Ensam vid samlingen i Märsta, cyklade iväg för att möta upp gänget från Väsby i hyggligt lugnt tempo som uppvärmning.

Vid Skånela kyrka mötte jag Väsby-gänget och det blev en snabb gruppindelning och sedan bestod första momentet av 30 sekunders ryck och jakt. Ett par omgångar och man var bra uppvärmd och igång inför nästa moment.

5st 70 sekunders intervaller med 20 sekunder vila mellan varje. Trots gårdagens tempo så kändes benen riktigt pigga idag så gav benen en rejäl omgång i dessa intervaller. Trampade på vad de orkade. Riktigt jobbigt 🙂

Efter dessa 5 intervaller var det återuppsamling och en lite paus för att pusta ut. Sedan var det bara att vända cykeln och köra samma sträcka tillbaka efter samma upplägg. Återigen 5st 70 sekunders intervaller där man gav det man orkade och 20 sekunder vila emellan. Åter igen riktigt jobbigt, precis som det ska vara 🙂

Därefter lite lugnt rullande innan det blev ett kort avsnitt lagtempo – det blev ett snabbt parti 🙂 Därefter lugnt rullande ett tag innan det var dags att köra sista biten i lagtempo igen, själv vek jag av vis Skånela medan resten av gänget fortsatte mot Väsby.

Regnet höll sig ju inte borta hela rundan utan det kom ju lite lättare regn och vägarna blev blöta. Retligt nog tittade sedan solen fram när man rullade de sista kilometerna hem…

Kvällens gäng i ett lugnt avsnitt 

Lagom när man rullar hem tittar solen fram…

Nöjd med passet 🙂

Första omgången 70/20 intervaller

Andra omgången 70/20 intervaller

Kort & snabbt parti med lagtempo

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.