TKH

Bloggen om min träning

Träning

Blåsig runda till Ljusnan & E4:an

Passat på att vila en del då det har regnat de senaste dagarna, denna dag började ju också med en del små regnskurar men prognosen lovade uppehåll senare på dagen.

Det blev lite bättre med dagen, mesta dels uppehåll men det började blåsa en del istället.  Gav mig i alla fall ut på en liten tur med racern. Började i motvind och benen kändes tunga efter vilan. Kom till slut fram till Ljusnan där det blev ett kort stopp och ett par foton. Temperaturen steg inte många grader heller, snitt på 14 grader under turen. Samt fick någon lite regnskur på mig också…

Vände sedan tillbaka och efter 5,5 mil var jag tillbaka till stugan igen, vilket kändes lite kort. Lyckligtvis har någon lagt ett Strava segment från fotbollsplanen till rondellen vid E4:an. 14,4km som slutar lite svagt nedför med endast någon enstaka kort uppförsbacke och några platta partier. Bestämde för att köra den. Att ta KOM på sträckan visade sig vara svårt mu en trillade i alla fall in på en andra plats.

Dess jobbigare blev det sig att ta sig tillbaka, nu sluttade det ju uppför och lite motvind på det och trötta ben 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.