TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fikarunda med två hårda minuter

Distanspass idag på schemat med Ricke, Morgan, Robban & Borgen. Fikarunda i lugnt tempo, planen var att cykla mot Enköping men det såg så mörkt ut åt det hållet så vi vände mot Uppsala istället via en fika i Örsundsbro.

Vi klarade oss ifrån regnet även om vägarna var blöta i höjd med Knivsta. En trevlig runda som avslutades med 2 hårda minuter efter Odensala. En liten spurt mot Märsta 🙂 Benen svarade bra men är ju inte många minuter man orkar hålla igång ett sådant tempo.

Nu blir det lite vila innan det är dags för att se vad benen går för igen, nya utmaningar väntar runt hörnet med säkerligen en och annan överraskning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.