TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vila – Roadtrip i Norge

Ett par dagar med vila efter Viking Tour och har kört runt en del i Norge – bland annat Bergen, Geiranger, Skjolden och en hel del uppe i fjällen.

Vilat benen och kroppen efter en veckas tuff cykling, visst kanske det hade varit kul att cykla uppför något berg till medan man ändå var i Norge men kroppen behöver ju vila också så körde uppför dem med bil istället 😉 Åkte runt på några av de vägar vi cyklade på under Viking Tour, samt spanade även in en del vägar där Viking Tour går nästa år – nästa år kommer ha utmanande etapper. Exempelvis inledande etappen med 3700 höjdmeter.

I Sverige igen och idag är det nog dags att väcka kroppen igen med ett kortare pass vid stugan och imorgon bär det åt hem igen och SMACK-serien drar igång igen efter sommaruppehållet. 20km tempolopp står på schemat och siktar på att delta i det.

Ett gäng bilder från vägen, utan någon ordning på bilderna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.