TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-serien: Karby tempot

Idag var det dags att dra på sig tempodräkten igen, det var dags för SMACK-serien att dra igång igen efter sommaruppehållet. Vallentuna CK arrangerade kvällens tempolopp på knappt 2 mil vid Karby.

Det blev ett blött tempolopp en hel del regn innan loppet, dock minskade det under loppet. Trots regnet så var det lite värme i luften eller kanske jag som blivit härdad efter förra veckan i Norge där botten noteringen var 2 grader och regn upp på fjällen. Dock verkar det ha varit rätt kraftiga skurar i Märsta trakten under tiden – http://www.marsta.nu/nyheter/just-nu-oversvamningar-i-byggnader/

Kvällens lopp gick väl hyggligt, det blev en liten förbättring i jämförelse mot förra året – http://www.tkh.nu/2014/07/smack-serien-karby-tempo.html

Kanske att jag gick ut lite väl hårt idag men de 5 första kilometrarna är rätt lättåkta, speciellt med tanke på att banan börjar med en backe nedåt. Efter 5 km däremot började det bli lite mer kämpigt och fram mot vändpunkten fick jag håll som höll i sig ett par kilometer. Hade lite svårt på grund av det att vara i tempoposition efter vändningen till en börja. Släppte lite efter någon kilometer och kunde trycka på lite mer igen mot slutet.

Lite mer återhämtning och lite tempoträning så ska det väl bli lite fart i benen 😉 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.