TKH

Bloggen om min träning

Träning

Avhängd deluxe

Till idag hade jag annonserat om ett träningspass med fart, 2 x 40km i form av lagtempo – tur och retur till Almunge. Enkelt upplägg med att om man inte hänger med så får mat klara sig själv till återsamlingen.

Tog tempohojen trots att det skulle bli ganska lång distans i och med att jag har en bit till starten och sen tillbaka därifrån – fick ihop 116km totalt idag.

Tror vi blev 10st vid samlingen som skulle köra detta pass och på vägen till Almunge gick det åt hårt i klungan från strax efter start. 5st höll ihop fram till Almunge, själv var jag tvungen att släppa efter cirka 15km. Hade helt enkelt inte dagsformen att hänga med idag, samt i efterhand hade det nog vart bekvämare med racer.

Lite vila i Almunge och sedan samma väg tillbaka och samma upplägg, denna gång hängde jag med lite längre stund. En bit över 20km innan jag återigen var tvungen att släppa. På vägen tillbaka var det bara 2st som höll ihop i täten.

Ett hårt men bra träningspass, bara att återhämta sig och komma igen nästa gång – då tar jag racer. Kortare pass med tempohoj funkar men på de längre trivs jag bättre med racern.

Inget fikande på dagens pass, det blev lunch istället när vi kom tillbaka till Väsby. Gott med mat och välbehövligt för återhämtningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.