TKH

Bloggen om min träning

Träning

10-mil med inslag av intervaller

Torsdagsträning innebär intervallträning. Dock eftersom jag hade möjligheten att kila iväg och cykla direkt efter jobbet idag passade jag på och få ett par extra mil i det fina vädret innan det var dags för intervallerna.

Hann köra cirka 55km innan samlingen för intervallpasset. Under dessa kilometer som jag körde själv kändes benen inte alls bra, kändes bara slitna och viljan att trampa hårt fanns inte där. Visst kraften fanns väl där i benen man det bara kändes inte bra i dem helt enkelt.

När det var dags för intervallerna dock så kom benen igång dock och kunde pressa på bra. Kortare intervaller och upp mot 5km funkar i dags läget, även att återupprepa ett par gånger bara man får vila emellan. Blir intervallerna längre så sjunker tempot.

Bra uppslutning idag på intervallpasset, 12st tror jag vi var. Efter avslutade intervaller kunde jag nöjt rulla hem den sista biten i kvällssolen och kom hem efter 10 mil. Det börjar märkas att vi går mot mörkare tider igen, även om kvällarna är ljusa än så kommer skymningen tidigare…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.