TKH

Bloggen om min träning

Träning

Helgens träning & återhämtning

Började helgen i fredags med en rask promenad och 20 minuter styrketräning utan vikter efter den. Kändes som en bra aktivitet med tanke på att de två föregående dagarna båda hade innehållet ett varsitt cykelpass på runt 3 timmar. Men jisses vad styrketräning utan vikter kan kännas när man inte har styrketränat på länge, knäböjen tog bra.

I lördags var det dags för cykel igen och ett distanspass med klubbens lördagsträning, en runda till Rimbo där det var dags för ett längre fikastopp i solen. Själva rundan innehöll en del partier i fri fart, partier med belgisk kedja och lite lugnare partier också. Passade även på att köra ett par kilometer själv för att få in lite tempoträning. Ett bra pass med varierande körning.

Idag lät jag cyklarna vila, 36 mil cykel fördelat på 4 pass får räcka för den här veckan. Strålande väder idag med solsken och högsommarvärme, dessutom relativt lite vind. Plötsligt händer det!

Passade på att ta ut kajaken till Mälaren och paddla runt två timmar. Perfekt att vila från cyklingen ett tag och njuta av det strålande vädret. Samt samtidigt få lite träning av överkroppen, märks ju att man inte är van vid paddling framförallt i axelpartiet. Dock funkar såna här kortare (runt 10km) turer med lugn paddling alldeles utmärkt. Såg ett gäng med 7 paddlare på håll också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.