TKH

Bloggen om min träning

Träning

Träning & avkoppling

Igår var det torsdagsträning med klubben och därmed ett gäng med intervaller. Innan jag åkte till samlingen körde jag ett par kortare backintervaller – varannan med låg kadens och malande tempo och varannan spurtandes upp så långt man orka…

Benen kändes inte pigga efter onsdagens tempo just då. Dock efter att ha mött upp resten av gänget och när passet väl satte igång så vaknade de till liv igen och det blev bra fart och tryck i intervallerna.

Idag började jag helgen med att bege mig ut och paddla lite efter arbetsdagen. Augusti har ju verkligen levererat sol i jämförelse mot exempelvis juli. Så idag också, även om det blåste lite mer än sist jag paddlade förra helgen, så var det en solig och fin kväll.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.