TKH

Bloggen om min träning

Träning

2 x fjärdeplats i distriktsmästerskapen 2015

Förra året lyckades jag ta brons i distriktsmästerskapen i tempo, i år blev det en fjärde plats. Dock personbästa som sagt på banan så jag är riktigt nöjd i alla fall 🙂 11 sekunder efter trean i H30 klassen i år.

 
DM tempo (Uppland), H30

Distriktsmästerskapen i linjelopp i början av juli, även där blev det en fjärdeplats i H30. Dock detta år var en klar förbättring mot förra året för min del. Jag vill minna att jag kom in på en nionde plats i H30, inte så många placeringar i skillnad. Men jag var hopplöst efter förra året, tappade ju den stora klungan efter första varvet och sedan blev vi en mindre grupp som tog oss igenom loppet, 7-8 minuter efter huvudklungan. I år var jag bara sekunder efter pallplatserna i H30, hängde ju med huvudklungan hela vägen och rullade in i mål bland de sista i den. En klar förbättring från förra året.

 
DM linje (Uppland), H30

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.