TKH

Bloggen om min träning

Träning

Från 40 till 0 i närkontakt med asfalt

En erfarenhet rikare efter dagens närkontakt med asfalten – ja sånt som hör till cykelsporten. Alltid tråkigt när det sker krascher men sånt sker. Har ju klarat mig undan tidigare även om jag har ramlat på cykel tidigare också men då har det mest varit vurpor på egen hand.

Ute med klubben och körde idag, 2 varv om drygt 3 mil vardera. Var med mycket i täten och trampade på och bidrog med att hålla farten upp, jagade ikapp, och ökade farten själv ibland också. Kändes bra i kroppen. Riktigt kul åkning och bra träning. Man får bita ihop ibland för att hänga med eller när man ligger och drar och så får man lite vila när man tar vind bakom några i klungan.

Slutet av andra varvet blev det lite trångt på vägen och vi var par stycken som gick ihop, sånt som händer ibland. Resulterade i att man studsade runt lite på rumpan mot asfalten och farten bromsades ned från cirka 40 till 0. Inga större skador skrapsår på vänster halva av rumpan och skrapsår på vänster armbåge. Bakhjulet på cykeln blev nog lite snett, uppskrapad styrlinda och sadel samt däcket på framhjulet fick en skada. Får kolla lite närmare på det dock så att inget annat fick sig en smäll. Kameran i bakfickan fick sig en törn också.

Blev en lite avstickare till Löweströmska för att få skrapsåren omplåstrade och dokumenterade. Mest för dokumentationen. Rådet var att ta en vanlig svamp, ställa sig i duschen, spola skrapsåren med kallt vatten och sedan skrubba rent med svampen. Check på det.

Bara att ta nya tag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.