TKH

Bloggen om min träning

Träning

Skogspromenad

Liten kortare lugn promenad genom skogen idag för att vänja fötterna lite vid nya skor. Har ju tänkt köra lite alternativ träning fram mot hösten, bland annat lite löpning. Så har skaffat mig ett par trailskor, ska väl försöka hitta lite mjukare underlag än asfalt att jogga på.

Dock tänkt förr också att springa lite som alternativ träning, nån gång har det funkat och oftast har det inte blivit av. Får se hur det går denna gång. Fortsatt skönt sommarväder ute idag i alla fall 🙂

Annars är ju tanken att simma lite som alternativ träning också, blivit lite uppehåll i det under sommaren. Får ta tag i det lite senare igen, samt styrketräning är ju också en tanke att komma igång med. Mycket man ska hinna med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.