TKH

Bloggen om min träning

Träning

Regn & Blåst till intervallerna

Vi har ju varit bortskämda med vädret under augustikvällarna så idag var det väl dags för sämre väder. En del regn och bitvis blåsigt men regnet gjorde inte så mycket, än så länge finns det ju en del värme kvar i luften. Samt träning när det blåser, ja man får väl ta i lite hårdare i motvinden och det ger väl bra träning 🙂

Bra tryck i benen idag på intervallerna, kändes bra i kroppen helt enkelt. Det blev en serie med korta ryck och jaga ikapp varandra till en början. Vi hann med 4st ryck var i gruppen jag körde med. Sedan lite partempo först en 5km sträcka lite vila och sedan 2,5km. Fin medvind på 5km sträckan.

Efter lite vila blev det allmän hårdkörning under ett par kilometer med lite fartökningar då och då. En riktig pulshöjare som fick upp pulsen i strax över 170 slag i slutet av intervallen. Sista lilla motlutet och motvind under intervallen gjorde sitt.

Återigen en kort vila innan det sista 5km avsnittet som blev enskild körning, regnet tilltog under denna sträcka och även benen började stumna till lite.

Hur som helst dessa intervallpass på torsdagar är kul och effektiv träning där man bitvis pressar sig riktigt hårt och får sedan vila emellanåt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.