TKH

Bloggen om min träning

Träning

Värmer upp trainern…

Det går trögt för mig att komma fram till en målsättning för nästa säsong. Vet helt enkelt inte riktigt vad jag vill. Fortsätta träna ska jag ju men det blir ju så lättare med motivation om man har något att se fram emot och träna mot…

Fortsätter under tiden att träna som vanligt, lite mer ostrukturerat så här i slutet av säsongen dock. Än så länge går det ju att träna utomhus i ljuset efter jobbet men det är nog inte allt för många dagar kvar med den lyxen. Det blir allt mörkare och mörkare på kvällarna och framför allt tidigare. Vilket innebär att det närmare sig mer träning på trainer och även tid för alternativ träning.

För alternativ träning så är ju tanken bland annat simning. Skulle även behöva komma igång med lite styrketräning, frågan är bara vart man ska träna. Har i stort tre valmöjligheter

  • SATS, med fördelen att de finns lite överallt
  • Träna mera, fördelen att det är tvärs över gatan
  • Simhallen, fördelen här skulle ju vara möjligheten att köra dubbelpass (styrka & simning) och därmed spara lite tid

Hmm, alla dessa val… Förr eller senare kommer jag väl fram till ett beslut 😉

Värmde i alla fall upp trainern idag och körde ett kortare pass 3 x 8 minuters intervaller på 90% av FTP. Kadensen hade en tendens att sjunka till lite för låg under intervallerna, annars var känslan bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.