TKH

Bloggen om min träning

Träning

En normal träningsvecka

Tillbaka igen i mer normal träningsvolym och typ av pass – kortare pass på vardagarna och distans på helgen. Just idag blev det dock väldigt lite träning, 21 minuter styrketräning med kettlebells.

Landsvägssäsongen lider mot sitt slut som sagt och det börjar bli dags för lite mer alternativ träning och inte bara cykling. När det gäller styrketräning är planen några korta pass hemma med kettlebells de närmaste veckorna för att komma igång lite. Sen är det dags för gymmet med siktet inställt på 2 pass i veckan.

Blir till att börja med övningar i stil med dessa hemma:
http://home.trainingpeaks.com/blog/article/the-best-strength-exercises-for-cyclists

Som sagt en mer normal vecka igen, 5-6 pass och 8-9 timmar. Varav ett av passen ska vara ett längre distanspass. Nu gäller det att fortsätta med detta framöver, även om tanken är lite säsongsvila också under oktober. Säsongsvilan kommer dock inte innebära att jag slutar helt med träningen utan det blir lite mer fokus på alternativ träning.

  1. Anonym

    Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.