TKH

Bloggen om min träning

Träning

En sväng med crossen

En sväng med crossen idag efter jobbet, mestadels grusväg och någon liten stig. Ett lugnt pass där syftet mest var att komma ut och rör på sig – 1h 40min och hemma innan det sista ljuset för dagen sjönk ned vid horisonten. Ganska varmt fortfarande dock.

Passet på crossen blev även dagens andra pass, körde ett kort styrketräningspass på lunchen. 20 minuter med bland annat knäböj, utfall, plankan och en del övningar med kettlebells.

Fick även ett mail imorse från BSX Athletics, angående BSXinsight, laktatmätaren jag har. Det har ju varit på gång att det ska komma nya funktioner till den, bland annat att man att man ska kunna mäta syresättningen i musklerna i realtid, få ut grafer och kunna ladda ned data. De hade hoppats på att det skulle fungera med endast firmware uppdatering men nu blir det en generation 2 istället av enheten – uppdaterad hårdvara & firmware. Mer detaljer ska komma i mitten av oktober och själva enheten i november. Jag undrar om tidsplanen kommer hålla denna gång… Får väl se vad kostnaden landar på för en uppgradering ifall det är värt det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.