TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lugnt CX-pass

Motivationen har väl varit lite si och så där denna vecka… Idag var det strålande höstväder med solsken och värme i luften men ändå tog det ett bra tag innan jag till slut tog mig i kragen och plockade fram crossen för ett pass.

Knappt 3 timmar senare var jag tillbaka hemma efter ett lugnt pass, mesta dels grusvägar och någon enklare stig samt lite asfalt på några ställen. Tur var väl att man kom iväg sådana här dagar brukar ju inte dyka upp på löpande band under hösten.

Blev ju till slut en godkänd träningsvecka också. 7 timmar träning födelat på cykling, löpning och lite styrketräning. Övergång till en period med lugnare träning och mer alternativ träning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.