TKH

Bloggen om min träning

Träning

En tur med mellangruppen

Lördag och därmed träning med klubben, hängde med mellangruppen denna gång. Säsongen är ju ”slut” för detta år och då kan man ju unna sig lite social cykling med en fika.

Mycket gråa moln på morgonen men 10 grader i luften vid start så rätt okej väder ändå för att vara höst, nu visade det sig ju att eftermiddagen blev ännu bättre med blå himmel och sol. Dock så är det6 ju rätt skönt att ha träningen avklarad på förmiddagen så har man resten av dagen till annat.

Det var sega ben som trampade iväg vid åtta tiden, löpningen från igår satt kvar i benen. Väl vid samlingen så blev vi väl runt 10-12 som cyklade iväg i behagligt tempo. Blev ju lite sträckor med snabbare tempo, bland annat en fri fart sträcka på 6-7 km. Pulsen stack iväg under den sträckan, kanske inte så konstigt då den inleddes på 400 watt under 1 min och 5 min snittet hamnade på 318 watt.

Peak 1 min: 398 watt
Peak 2 min: 367 watt
Peak 5 min: 318 watt
Peak 6 min: 300 watt

Blev även en lite snabbare sträcka strax efter denna fri farts sträcka, annars så var det lugn cykling som gällde. NP hamnade på 200 watt och pulsmässigt på 127 slag i snitt över hela rundan. Dock var det ju pulstopp vid 172 slag i minuten och pulsen i de snabbare partierna  drog ju upp rundans snitt puls en del.

Var för övrigt första cykelpasset sedan förra söndagen, som sagt inne i viloperiod och därmed mindre cykling. I november då är det dags att börja bygga upp inför säsongen 2016 och säsongsstarten i början av april.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.