TKH

Bloggen om min träning

Träning

Snart färdigtränat för i år?

Börjar närma mig 400 timmar loggad träning, det som jag har som mål för året. Får man vila helt och hållet efter det 😉

Det är väl några tillfällen som drivit på att man redan är uppe i denna mängd timmar – dels var det ju försäsongsträningen på Mallis i april med långa dagar, i och med vätternrundan så vart det ju i runda slängar samma antal timmar som under en vanlig vecka och sen Viking Tour under sommaren.

Får väl se vad man landar på totalt sett i slutet av året, idag blev det i alla fall en lugn tur med crossen på 2h 30min. Solen sken ju imorse när jag vaknade men tog ju det lugnt och åt frukost i lugn och ro. Innan jag kom iväg så hade ju molnen hunnit täcka himlen men efter en timmes cyklande så orkade faktiskt solen bryta sig igenom molntäcket och det blev solight väder resten av dan.

Höll mig i närheten och snurrande runt lite på grusväg och en del asfalt – en bit mot Sigtuna, för att sedan vända mot Steninge och vidare mot Rosersberg för en 180 graders sväng tillbaka mot Steninge och sedan hemmåt.

Det var den helgen, snart en ny vecka igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.