TKH

Bloggen om min träning

Träning

Plötsligt händer det!

Tyvärr inte vunnit högsta vinsten på triss (blev en nitlott senast), men det blev en tur med MTB idag. Dubbdäcken satt kvar på cykeln sedan vintern, ja set skvallrar väl lite om hur ofta jag kör MTB.

Snabbt byte av däck i morse innan samling och avfärd mot Fjällnora. Växlar och bromsar fungerade i alla fall på cykeln fast den stått orörd bra många månader sen sanast, bromsarna skrek en hel del till en början dock.

Det var riktigt kanon väder att cykla i idag, strålande solsken och nästan som en sommardag i oktober! Starkt gäng idag på turen, mesta dels behaglig cykling, vid några tillfällen ökades tempot dock. På vägen hem efter runt 7 mil grus-/skogsväg så sinade mina krafter en del, att cykla MTB (även om det bara var skogs-/grusväg) tar definitivt på ett helt annat sätt än landsväg. Det blir inte mycket vila på MTB, sen ovanan att inte ha cyklat MTB på länge gjorde väl sitt också. Hemma igen i alla fall efter knappa 8 mil solskens cykling i trevligt sällskap.

Även Fjällnora bjöd på strålande sol och en spegelblank sjö, fika utomhus i solen.

Fler bilder från rundan – KRAFTWERKETS BLOGG

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.