TKH

Bloggen om min träning

Träning

Löpning och lite styrka

Kan summera förra veckans träning till 7h 17min i och med lördagens MTB-pass, sedan dess har jag vilat både söndag & måndag.

Därmed fick dagens träning inleda denna veckas träning. Återigen dags att plocka fram löparskorna och lugnt joggande. De första kilometrarna är fortfarande de jobbigaste, samt fortfarande så tycker jag inte det är så kul att springa.

Dock så känns det som rätt tidseffektiv träning för min del, i jämförelse med cykling som brukar ta rätt lång tid – speciellt distanspassen. Dessutom är det ju skönt att komma ut en sväng när man suttit inomhus och jobbat hela dagen. Krispigt väder även nu på kvällen, man märker verkligen att hösten är här. Tempraturen har ju tagit ett skutt nedåt i skalan.

Väl hemma igen efter löpturen som var 6 km  så vart det även lite styrketräning. Snabbt pass med övningar med kettlebell samt kroppsvikt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.