TKH

Bloggen om min träning

Träning

0% Cykling

Fredag och helgen är här, än så länge har det inte blivit en meter cykling denna träningsvecka. Helt enligt plan faktiskt, lite annan träning har det dock blivit.

Sedan sist, två pass simpass som byggt ut veckans graf här nedan. Min tanke har ju även varit att köra två löppass (följt av kort styrkepass) per vecka men riktigt där är jag nog inte än. Har ju som oftast bara blivit ett löppass i veckan hittills. Får väl se om det blir mer löpning denna vecka eller om det stannar på ett pass…

Tidigare i veckan när jag var och simmade så glömde jag ju min Garmin 920XT hemma, fick använda backup – min Wahoo TickerX pulsband för att få en logg över träningen. Ikväll så kom jag ihåg klockan 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.