TKH

Bloggen om min träning

Träning

54,5% Cykling

Igår hade jag inte cyklat en meter under veckan, idag tog jag ett pass på mtb:n och nu ser grafen över veckans träning helt annorlunda ut. Cyklingen har tagit ledningen, ja grafen visar tidsåtgången. Det är väl tyvärr en nackdel med cykling att det tar väldigt mycket tid.

Idag hade jag dock inte bråtom, det var en krispig morgon man vaknade till. Tempraturen var run -5 grader och frost på marken men solen sken. Efter frukost och att solen fått värma på lite så visade termometern runt nollan vid 9 tiden.

Göra sig iordning och en stund efter nio rullade jag iväg på ett lugnt pass. Knappt styrfart, planen att trampa runt cirka 2 timmar 30 min på mestadels grusväg.

Inte så mycket att rapportera från rundan annat att jag träffade på en del klubbkompisar längs med vägen som också var ute och cyklade. Soligt och fint väder till en början men sen blev det molnigt 🙁

Bjuder på ett gäng med bilder från rundan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.