TKH

Bloggen om min träning

Träning

En värld i dimma

Igår imorse blev det ett kortare mtb-pass med Björn, dimman låg tät under hela passet och vägrade lätta äveen om solen försökte titta fram.

Hade innan jag gick ut slängt ett öga på termometern och den visade på runt nollan. Tänkte att det inte var så farligt, det var ju ungefär vad det var förra helgen också. Men… Trots detta blev det rätt kallt snabbt och vi kortade ned turen en bit. Misstänker att den fuktiga luften gjorde sitt. Det var så pass att det samlades mycket fukt på glasögon & hjälm blandat som droppade ned.

Det var helt enkelt kallare än vi trott, cykel datorn visade på minus grader. Kollade även snittet från cykeldatorn när jag kom hem och den visade på -2 grader. Fick i alla fall ihop 2 timmar cykling denna vecka.

Idag har det blivit lugnt på träningsfronten, en kortare promenad fick räcka som vardagsmotion, ny vecka imorgon och nya tag då. November närmar sig och då är det ju tanken att börja med träningen inför nästa säsong. Kommer innebära att det är dags för trainer och en del intervaller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.