TKH

Bloggen om min träning

Träning

Veckan som passerat…

Lite dåligt med uppdateringar här… Men hur som helst började denna veckas träning med aktiv vila och en lång rask promenad i måndags. I onsdags så var jag och simmade, hade simmat 2000 meter bröstsim och vara egentligen klar med passet. Men för att ta tag i saker så simmade jag lite till, försökte crawla lite….

4 x 25 meter utan att ta i, bara försöka få in lite teknik med andningen. Gick väl så där, får inte riktigt till utandningen under vatten och kanske inte inandningen heller så bra 😉 Så det hela slutar ju med att man kippar efter luft efter ett tag. Under dessa längder får jag lite känningar i höger knäveck… Tänker inte så mycket på det just då för det känns inte speciellt mycket, tänker väl att det mest är på grund av att jag nyss simmat 2000 meter och sedan bytt mönster på bensparken.

Torsdag & fredag känns det betydligt mer i knävecket, speciellt efter att man suttit still ett tag och ska sedan sträcka ut benet… Då känns det i knävecket och senan på utsidan på baklåret. Idag så känns det inte så mycket längre. Först vaden och nu detta…

Nåja eftersom det kändes bättre idag och det var strålande höstväder så fick det bli en kortare tur på CX idag. Knappt 1 ½ timme rullande på en blandning av grusvägar och asfalt, kände av lite i knäveck/sena.

Rödmarkerat där det känndes som mest… 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.