TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vardagsrutiner

Än så länge har det gått bra att komma igång med träningsrutinerna, fast kanske lite tidigt att kalla det rutiner efter som det är första veckan dock 😉

Hur som helst 4 pass under arbetsveckan har det blivit. Började ju i måndags med att prova Zwift, fortsatte med ett till pass på trainer och Zwift i tisdags.

På onsdag var det dags för veckans första pass i simhallen, 1500 meter bröstsim blev det. Kände mig dock lite sliten efteråt, var ju femte dagen i rad med träning. Därmed blev det vilodag på torsdag, för att idag under kvällen återvända till simhallen för veckans andra simpass. Även denna gång 1500 meter bröstsim.

Fyra pass mellan 40 och 60 minter långa och nu är det helg, det som återstår av veckans träning är ju längre pass. Det är ju det som är planen kortare pass på vardagarna och längre pass på helgerna.

Snart är det ju även november och förhoppningsvis skeppas den generation 2 av BSXinsights som jag beställde tidigare i veckan. Kunde ju inte motstå en uppgradering då jag fick beställa den till förmånligt pris. Nyheter i den är ju att man ska kunna använda den i vardaglig träning och se syresättning i musklerna. Det vill säga möjligt att använda i annat än bara testpass.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.