TKH

Bloggen om min träning

Träning

Helgrutiner

Helgrutinerna kommer nog vara en utmaning framöver, en utmaning i att motivera sig och ta tag i dem när vädret blir kallare. Tanken är ju att köra längre pass under helgerna och göra det utomhus. Med längre pass är tanken +90 minuter och helst längre än så – ett par timmar, ifall man kör distans.

Får väl se hur det går med det, denna helg var det ju i alla fall milt väder. Blev 3st pass varav två utomhus och ett inomhus. Uthus passen kanse inte va jätte långa men var ju sista veckan under säsongsvilan, nästa vecka (imorgon) startar grundträningen inför 2016.

Igår lördags så blev det ett MTB-pass på 2 h 15 min på förmiddagen och ett pass på trainern och ett par varv på banan i Zwift på kvällen. Idag så blev det ett pass på MTB igen, 1 h 20 min mestadels på grus-/skogsvägar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.