TKH

Bloggen om min träning

Träning

King of the mountain för ett litet tag

Fick cykla runt med en polka dot jersey ett litet tag på Zwift idag. Var ju tyvärr inte så att jag slog den ledande tiden men hamnade högt upp i listan och så efter ett tag droppade några framför mig i listan ut ur Zwift.

Körde hur som helst 4 varv på banan idag, lite drygt en timme totalt. Tog väl i någon gång i KOM backen och sprinten, eller försökte i alla fall 😉

Svettigt blev passet i alla fall och visst är det kul också, när någon dyker upp i närheten tar man ju i lite extra… Just när man kör ”fria” varv så blir ju träningen inte riktigt strukturerad, visserligen blir den ju lik utomhus cykling, men det blir ju inte tid i olika effektzoner på samma sätt som när man kör strukturerade intervaller. Men som sagt olika saker, får bli till att köra en del intervaller också – prova work out mode i Zwift helt enkelt eller köra dem i TrainerRoad som tidigare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.