Fick cykla runt med en polka dot jersey ett litet tag på Zwift idag. Var ju tyvärr inte så att jag slog den ledande tiden men hamnade högt upp i listan och så efter ett tag droppade några framför mig i listan ut ur Zwift.

Körde hur som helst 4 varv på banan idag, lite drygt en timme totalt. Tog väl i någon gång i KOM backen och sprinten, eller försökte i alla fall 😉

Svettigt blev passet i alla fall och visst är det kul också, när någon dyker upp i närheten tar man ju i lite extra… Just när man kör ”fria” varv så blir ju träningen inte riktigt strukturerad, visserligen blir den ju lik utomhus cykling, men det blir ju inte tid i olika effektzoner på samma sätt som när man kör strukturerade intervaller. Men som sagt olika saker, får bli till att köra en del intervaller också – prova work out mode i Zwift helt enkelt eller köra dem i TrainerRoad som tidigare.