TKH

Bloggen om min träning

Träning

Nytt ljus

Redan onsdag kväll, känns som det var måndag morgon nyss. Tiden spinner iväg snabbt just nu.

Idag kunde jag i alla fall hämta ut en ny lampa till projektorn hemma, den gamla lampan gav upp efter drygt 4200 timmar. Nytt ljus i projektorn och bild på duken igen 🙂 Hade räknat med att kunna hämta ut ett nytt pulsband också på posten när jag var där men nej så vart det inte. Men det dimper väl ner en Garmin HRM-Swim vilken dag som helst, troligen imorgon.

En del träning har det ju också blivit, trainer säsongen är verligen igång. Tariner & Zwift har stått på schemat söndag, måndag och tisdag. Fortsatt kul men dert blir inte riktigt samma struktur i passen som när man kör intervaller, ska nog ta och pröva workout mode lite mer i Zwift.

Det blir lätt att det blir lite av mellanmjölksträning, kan även bero på många träningsdagar på raken, visst vissa partier KOM/sprint kan man ju ta i ordentligt men sen är det lätt att man hittar ett behagligt tempo…

Nu annordnas det ju en del race på Zwift också, det är ju något att testa framöver kanske. Ett sådant var igår, var dock inte med även om jag körde samtidigt som racet en kort stund. Men körde själv ett mycket lugnt pass, aktiv vila. Rätt kul dock med racet igår, det sändes även live på nätet med kommentator.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.