TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning

FTP-test: Fail på all in…

Körde det korta FTP-testet i Zwift idag, tanken all-in under 20-minuter. Efter uppvärmningen tänkte jag att jag ska börja stadiga watt och inte gå in för hårt, utan ska öka med tiden. Första 8 minuterna gick väl bra, sen blev det bara tyngre och tyngre. Efter drygt 12 minuter var jag nära på att ge upp.

10-15 sekunder paus på lugn effekt för att bita ihop och åtminstone fortsätta och få ihop en 20-minuters intervall.

Fail på att gå all-in, var alldeles för trött för det och psyket var alldeles för svagt för att orka pressa den trötta kroppen. Ingen bra 20-minutare för FTP-test men helt ok i träningssyfte.

Imorgon blir det nog till att ta en vilodag från träningen.

smo2

Av någon anledning slutade min BSXinsight logga efter knappa 40 min, appen på telefonen hängde sig typ…

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.