TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning, Zwift

Nytta & Träning

Fortsatt fullt upp just nu och denna vecka har det inte hunnits med lika mycket träning som förra men så är det ibland.

Tredje passet för denna vecka blev det idag i alla fall.  I måndags gav jag ju mig på ett FTP-test som fallerade rejält, i tisdags var det planerad vilodag, onsdag var fullt upp från morgon till sen kväll så då blev det ingen träning och igår var jag lite för trött för annat än lättare träning.

Idag då, ja en dag på jobbet och tog sista mötet för veckan online hemifrån. Sedan lyckades jag även förena lite nytta med träning på kvällen. Lyssna in på ett online event med Azure Virtual Machine Advisors och fick en update om vad som händer framöver, samtidigt som man spenderade en timme i Zwift och körde uthållighetsträning.

Samt nu är det ju helg 🙂

DSC00111

2015-12-04_1838576

2015-12-04_1845459

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.