TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Trainer, Träning, Zwift

Fjärde advent, julen närmar sig

Värmerekord och snart jul, typ varmare än en kall sommardag. Fjärde advent som sagt och ännu en helg är strax förbi. Återstår även bara tre arbetsdagar detta år, sedan blir det lite julledighet.

Det mesta är även klart  inför jul – julklapparna är inslagna, julpyntet är framme, hushållet är städat, vad som egentligen återstår är att laga julmaten. Samt att min egna julklapp inte lär hinna fram till jul…

Träningsmässigt har det som nämndes inte varit någon mängdvecka, körde veckans fjärde pass idag men trotts det under 4 timmar träning denna vecka. Blir förhoppningsvis lite mer träning kommande veckorna när man är ledig. Dags att lägga i nästa växel i träningen helt enkelt 😉

2015-12-20_1817524

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.