TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning, Zwift

Dagen före julafton – SZR

Har vilat både måndag och tisdag denna vecka då jag känt mig förkyld, idag så kändes det bättre och lite rastlös av att inte tränat på dagar (samt lättare träning innan dess också).

På onsdagar 18.30 körs det svensk gruppcykling i Zwift, SZR, valde att köra med C/D-gruppen idag för att få ett lugnt pass. I och med att tempo ligger runt 2w/kg förutom under sista biten på tredje varvet när det är fri fart.

Kändes bra at återigen röra på sig lite, pulsen gick väl kanske upp rätt fort de gånger man tog i (vilket i princip var under fri fart sträckan)men å andra sidan kunde ju hålla relativt bra tryck i pedalerna under den sträckan i alla fall.

Nu väntar julledighet fram till början av nästa år, välbehövligt, förhoppningsvis hinns det med en del träning under denna ledighet (hoppas på att förkylningen inte blir återkommer eller blir värre). Kanske till och med lite cykling utomhus om vädret håller sig lika milt som det varit hittills, förutsatt att det är någorlunda torrt väder också 😉 Solskens cyklist som man är off season.

Borde även dyka upp resultat från dagens race här.

2015-12-23_1833230 2015-12-23_1841093 2015-12-23_1908107 GOGO

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.