TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, TrainerRoad, Träning

Kort intervallpass

Vila igår från träningen, dock kånkat runt på en hel del kartonger istället. Kånkat runt på ännu fler kartonger idag också. Skruvat och spikat en hel del också både igår och idag.

Imorgon blir det att återvända till vardagen och jobb igen, två dagar innan det är helg igen och så två dagar till. Kort vecka att starta upp det nya arbetsåret. Återstår att se vad året kommer att bjuda på, starten ser ju ut att bli spännande och intressant.

Körde som rubriken säger ett kort intervallpass idag, inte längre än 35 minuter men benen kändes riktigt trötta idag. Kände det redan under uppvärmningen. Sedan var det dags för en 5 minuters intervall som gick rätt bra ändå. Sedan var det dags för 5 stycken en minuters intervaller. Dessa var riktigt sega idag, sänkte successivt effekten för varje intervall, inte tänkt så men benen saknade trycket idag.

Nya tag imorgon då tanken är att köra med SZR i Zwift igen på kvällen.

Graphs

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.