TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning, Zwift

-17 grader men solen skiner i Richmond

Kylan är här igen och hälsar på, runt -19 grader imorse när jag vaknade och runt -17 grader nu på kvällen.

Som tur är så skiner kvälls solen i Richmond och Zwift och temperaturen inomhus vid trainern känns behaglig (kanske till och med lite väl varmt de tillfällen man tar i ordentligt).

Dagens pass var dock ganska behaglig, inte allt för ansträngande – knappt 80 TSS på en timme (100 TSS på en timme motsvarar ett pass där man kört all-in under hela timmen). Ett lagom pass efter en arbetsvecka, fredag som det är, ett pass medan förmodligen många checkade ut för veckan passade på att gå u och äta middag eller ta en öl.

Igår var det vila men som sagt nu är helgen här och helgens träning inleddes med trainer pass som sagt, förhoppningen för kommande träning under helgen är längdskidor. Tänkte se om det går att hitta en skatebädd eller ett spår att åka i.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.