TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning, Zwift

Fick ett mail

Fortsatt körning i Zwift denna vecka, imorgon kanske det blir lite alternativ träning i form av simning.

Hängde på a/b-gruppen i ZTR racet ikväll ett tag. Hade tänkte köra runt en timme idag, och blev nästan det. En knapp halvtimme med uppvärmning innan det var dags för ZTR. Hade som målsättning att hänga med ett tag, benen kändes inte jätte pigga.

Var rätt hårt tempo för min del i början med minturerna tickade på och det blev lite lugnare tempo efter ett tag även om det var högt för min del. Ställde in mig på att köra i alla fall 20 minuter med gruppen för att få en bra 20-minuters intervall. Så blev det, släppte sedan och varvade ned några minuter. Hade nog kunnat hänga på en 5-10 minuter till kanske om jag pressat mig och tempot var det samma, men det fick räcka så för idag.

Laddade upp passet efteråt och fick ett mail 🙂

hrpower smo2

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.