TKH

Bloggen om min träning

Cykel

Missade klungan

Missade klungan idag som skulle ut på en lugn tur, var lite för långsam för att genskjuta dem eller så borde jag ha valt en annan väg. Hur som helst så blev det i alla fall ett pass utomhus idag, 2 veckor sedan man tränade ordentligt senast.

Kändes att det var ett tag sedan senaste passet, samt framför allt att det var ett tag sedan man cyklade ute. Höll ett lugnt tempo under redan som blev på 65km med ett kort kaffestopp då jag mötte ett par andra från klubben.

Pulsen under rundan var nog lite högre än vanligt men inte helt oväntat att det skulle vara så – trots allt som sagt ett tag sen senaste passet.

Slog nya rekord på max-watt och tröskelwatt med hästlängder idag men tyvärr var det bara effektmätaren som löpte amok 😉 3 sekunders snittet stod på 4000 watt för att sedan droppa till 0 watt för att återigen flyga upp till 4000 watt. Max-watten landade på nånstans över 13000 watt… Har helt enkelt inte blivit vän med PowerPod än, känns lite skakig eller kan ju också vara handhavande fel.

Den visade rimliga siffror, om än kanske något höga, framtill kaffestoppet. Strax efter att jag rullade iväg efter kaffet så började den bete sig skumt.

Jaja får väl prova den ett par gånger till och se hur den beter sig samt nån gång jämföra den mot en annan effektmätare.

Efter en lite för kort natt mot fredagen så har man också kommit ikapp lite med sömnen och återhämtningen visade på plussidan denna natt enligt sömnmonitorn 🙂

DSC00167

Sleep

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.