TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

Vilken dag!

Inte hade man kunnat tro för 1 ½ vecka sedan eller så att man snart skulle kunna cykla i korta byxor och tröja ute i värmen. De senaste dagarna har ju varit helt fantastiska, vädermässigt.

Igår var det ju klämdag men eftersom jag inte tagit ledigt så var det jobb som gällde, dock på distans hemifrån. Passade på att vila benen från träning också eftersom det blev dubbelpass i torsdags.

Idag var det dags för cykling igen och vilken dag det blev.  Gynnsamma vindar, pigga ben, ett stort gäng med trevligt sällskap och gott fika på Drömkåken. Perfekt dag helt enkelt.

Det blev en tur som gick undan också, 16 mil totalt och ett snitt på strax över 35km/h för hela rundan inklusive lite ”uppvärmning” och ”nedvarvning”. Bitvis riktigt bra tempo, under 13 mil hade vi ett snitt på cirka 38 km/h när vi körde i en stor grupp.  Samt sträckan från Skånela/Almunge korsningen till Almunge så var snittet nästan 42 km/h utan någon större ansträngning (okej uppför var det väl kanske lite jobbigt ibland och såg väl kanske själv till att de bakom fick jobba uppför i någon backe).

Fler såna här dagar framöver och lika pigga ben 🙂 Det är vad som står på min önskelista 🙂

Det ser ju att bli en strålande dag imorgon också. Funderar lite på om det inte är dags för en premiärtur med kajak för i år samt kanske ett kortare pass på cykel också. Får väl se hur man känner sig när man vaknar 🙂

En till liten film från torsdagens intervallpass.

En kort film från dagens pass.

En lite längre film från dagens pass

Dagens fika intogs som sagt på Drömkåken, mycket gott att välja mellan.

Fika

Dagens snabbaste parti (hela passet finns här: http://tpks.ws/i1kvk)

Almunge

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.