TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Träning

Summering av veckan

Det har varit en bra träningsvecka – jag har bara tränat under 4 dagar och därmed 3 helt träningsfria dagar denna vecka.

Veckans pass har haft en bra blandning med kortare pass, långa pass, inslag av hård träning i pass samt återhämtning i passen.

Även om jag bara tränat under 4 dagar så har det blivit 5 pass denna vecka, dubbelpass i torsdags. Kan summera till nästan 13 timmar och 30 minuter träning denna vecka.

Jag hade ju som plan att eventuellt plocka fram kajaken idag samt en kortare cykeltur. Nu blev det bara det ena av dem, cykelturen och därmed har veckans träning enbart bestått av cykling.

Känslan i kroppen var inte helt på topp när jag vaknade imorse. Dels lite trötta ben efter gårdagens distanspass men de var inte tröttare än normalt efter ett distanspass. Däremot var allmänt känslan sämre än normalt, kände mig lite snuvig.

Därmed hoppade jag över paddling och tog det lugnt under förmiddagen. En liten cykeltur vart det dock under eftermiddagen. En riktigt lugn tur, 5 mil på 2 timmar, njöt bara av solen utan att ta i och rullade mest bara. Vänster knä kändes inte helt ok den heller idag, fick lite känningar i den som höll i sig när jag gick ned för trapporna på vägen ut mot turen.

Tänkte att jag skulle lyxa till det med en glass under turen men köerna vid Våfflan i Sigtuna var så långa, flera andra som tänkte på glass, så skippade det och rullade vidare istället.

DSC00380

DSC00382

Week

zones

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.