TKH

Bloggen om min träning

Allmänt

Bakom en ståldörr

En till som passerat, eller i alla fall så har arbetsveckan passerat. Så här har min vecka sett ut.

Måndag efter jobbet blev det lite intervaller – veckans enda träning än så länge.

20160509_200343

Tisdag så klev jag upp tidigt…

20160510_044023

…och flög iväg…

20160510_071328

 

Resten av tisdagen spenderades i konferensrum i möten och det är vad dagarna har handlat om denna vecka.

Utsikten från hotellet där vi bodde på hade inte riktigt samma klass som senast jag var utomlands.

IMG_20160510_205158

Förutom jobb så har vi i alla fall hunnit med att äta lite ut på stan och ta någon drink också.

20160511_210231

I onsdags efter att ha ätit på en italiensk restaurang begav vi oss ut i Berlin för att försöka hitta någon bar… Taxi till et ställe som hette ”Green Door” men röklukten gjorde att vi inte stanna där utan leta oss vidare…

Det blev väl en drink på något annat ställe efter lite till taxi åkande och efter den drinken skulle vi se oss efter något annat ställe, promenerade runt ett tag utan att hitta något som föll i smaken.

Vi hade typ gett upp hoppet och börjat gå i riktning mot hotellet och promenerade under en bro, när en hel anonym ståldörr plötsligt öppnas och några kliver ut.. En snabb skymt av en bar hinner vi se innan dörren stängs. Det finns en ringklocka och efter ett tag ringer vi på. Dörren öppnas och vi möts av en man som undrar om vi känner till stället.

Nope, ingen aning om det vi försöker ju bara hitta en bar… Efter lite snack så får vi stiga på, tur som vi har. Inomhus råder fotoförbud, även här röks det inomhus men stannar kvar för en cocktail. Stället är hämtat som ur en film, en av Berlins mest ”dolda” barer.

IMG_1013

Idag va det i alla fall dags att flyga hem igen, det var min vecka så här långt…

20160513_145607

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.